Zablokowany
33 lat/a 185 cm On/JegoRozwodnik Menager KickitTune
Awatar użytkownika
posty 31
autor Fenris
discord --
zaimki zaimki gracza
nieobecność Konto nieaktywne
wątki 18+ -
ZMIANY W KARCIE POSTACI
Nazwisko i imię postaci: Sagong Hye
Wprowadzane zmiany: Usunięcie ksywki Gremlin
Zmiana zawodu z Menager zespołu Closer -> Menager Kickit
Miejsce pracy EMI Records Japan -> TUNE
i poprosiłabym o wprowadzenie tej aktualiazcji do reptuacji
Dodanie podpunktu do biografi
⤑Po zawale i narastającym dyskomforcie w pracy z poprzednim zespołem, Hye podjął trudną, ale konieczną decyzję – odszedł za porozumieniem z wytwórni, której oddał pięć lat swojego życia. Był to rozdział pełen poświęceń, pasji i wyzwań, ale także bólu, który coraz mocniej dawał o sobie znać. Ostatecznie schronienie znalazł u Huanga i jego córki – w ich domu, cichym i pełnym ciepła, mógł w końcu odetchnąć. Tam, z dala od sceny, świateł reflektorów i napiętego harmonogramu, dochodził do siebie. Rehabilitacja stała się jego codziennością, a perspektywa spokojnego życia, wolnego od nieustannego biegu, zaczęła kusić go coraz bardziej. Przez chwilę naprawdę uwierzył, że może zostawić przeszłość za sobą. Jednak świat nie pozwolił mu zbyt długo pozostawać w cieniu. W porozumieniu z Wangiem, a także z własnej, zaskakującej potrzeby ponownego odnalezienia się w tym, co kiedyś kochał, zdecydował się wrócić. Tym razem jako menedżer Kickit – zespołu, który miał w sobie to coś. Perełki, które zasługiwały na najlepsze prowadzenie. Z drżącym sercem, ale też iskrą ekscytacji, stawia pierwsze kroki w nowej rzeczywistości. Czy teraz, bogatszy o doświadczenia i oparzony przeszłością, zdoła poprowadzić zespół inaczej? Czy pozwoli sobie być sobą – odsłonić prawdziwą twarz, zrzucić maskę i po prostu być człowiekiem? A może, jak dawniej, przywdzieje zbroję profesjonalizmu i wyraźnie oddzieli życie prywatne od zawodowego? Jedno jest pewne – to nie tylko nowa praca. To druga szansa. I Hye wie, że tym razem nie może jej zmarnować.

Komentarz od: Liang Huang, ndz lut 23, 2025 12:52 pm

zrobione c:
triggery
36 lat/a 194 cm OnŌji-sama Lider Zespołu CloserEMI Records Japan
Awatar użytkownika
posty 116
autor Sarameda
discord Bajarz
zaimki Ona
nieobecność
wątki 18+ tak
ZMIANY W KARCIE POSTACI
Nazwisko i imię postaci: Hasegawa Tanaka
Wprowadzane zmiany:

Po kolei:

W biografii proszę o dopisek:

Luty 2024

Ech…sam nie wiem, w sumie, co tu nabazgrać, może po kolei…

Po tym jak straciliśmy menadżera, wziąłem wszystko na siebie. Tak, czuję, że to w większości była moja wina. Ale czy na pewno, mój Ōji-sama i chłopaki uważają inaczej, że nie tylko jedna strona jest winna. Że to powinno inaczej wyglądać. Może mają rację? No w każdym razie jest lepiej. Czekamy, aż pojawi się nowy menadżer na horyzoncie. Jesteśmy ciekawi, jaki on będzie? Czy będzie lepszy od poprzedniego? Bardziej wymagający? Mam nadzieję, że będzie więcej z nami rozmawiać, bo mam wrażenie, że tego nam chyba zabrakło z poprzednim menago. No i fajnie by było, jakby nie nosił w pracy maski, dopuścił nas, chociaż troszkę do swojego prywatnego życia.

Pan Okamoto, nowy dyrektor, któremu podlegają wszystkie zespoły, wziął nas pod swoje skrzydła. Kilka innych zespołów, również nadzoruje osobiście. Trochę się boję, bo to wymagający facet, chociaż bardzo wyrozumiały! Mimo tego, że mnie surowo ukarał za brak logicznego myślenia, to przeprowadził ze mną szczerą rozmowę, po której zrobiło mi się lepiej. Zrozumiałem swoje błędy i zacząłem nad nimi pracować. Mam wsparcie w chłopakach i moim drogim Ōji-sama. Więc pan Okamoto mnie pochwalił i nawet skrócił niektóre kary! Naprawdę wyrozumiały gościu! Szanuję go całym swoim poharatanym sercem. Też również dlatego, że obiecał naprawić to, co kiedyś wytwórnia nie załatwiła należycie. Prowadzi swoje wewnętrzne, bez rozgłosu śledztwo w sprawie naszego molestowania. Ciekawe, co z tego wyniknie, bo dostajemy informacje na bieżąco.

Nadal też nie przeszło mi w pełni po ataku tego psychofana. Jadące wieczorem, białe samochody źle mi się kojarzą. Boję się ich, może już mniej, ale jednak. Cieszy mnie, że wytwórnia nas nie zostawiła z tym samych, że mamy takie wsparcie i szukają tego dupka. Nie rozumiem, czemu on mi to zrobił? Dlaczego?

Pamiętniku muszę przyznać, że sporo się, jak widzisz, zadziało, złego i dobrego, ale najbardziej cieszę się z obecności Ōji-sama w moim życiu. Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek po tym co mnie spotkało, znajdzie się ktoś…kto w pełni mnie zaakceptuje, z całym tym bagażem i złamanym sercem.

Nie mogę się doczekać najbliższej gali, aby obwieścić światu, kim jest i ile dla mnie zrobił.

Reputacja:

Opinia publiczna:
★Fani i nie tylko wiedzą, że Tanaka padł ofiarą psychofana.

Fani:
★Wiedzą więcej na temat ataku psychofana na Tanakę, śledzą dzielnie temat i wspierają swojego idola na różne możliwe sposoby - listy, pluszowe maskotki, fanarty, pomoc w poszukiwaniu sprawcy.
★Fani z Japonii i innych części świata, którzy wiedzą, w jaki sposób Tanaka stracił wiele lat temu narzeczoną, są ciekawi kim jest jego Ōji-sama i tworzą różnego rodzaju spekulacje, kibicując swojemu idolowi. Są również fani, którzy kręcą nosem na zachowanie Tanaki.

Otoczenie:
★Po przejściach z byłym menadżerem zmienił nieco podejście do pewnych aspektów w życiu. Stał się bardziej rozważny, zwłaszcza w relacjach z innymi.

Bliscy:
★Nie widzi świata poza swoim Ōji-sama i tylko jemu pozwala na pokazanie siebie samego w pełni. Szanuje go za to, ile dla niego zrobił.

Usunąć z reputacji wpis:
★Szanuje nowego menadżera, przede wszystkim za to, że nie traktuje ich jak maszynki do zarabiania pieniędzy.

Wszystko ma podkładeczkę fabularną ❤️

ps. Mati, złamałaś mi serduszko, że zapomniałaś wpisać mi w repce psychofana 💔 XD
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
35 lat/a 180 cm OnBursztynek MafiozoPółświatek
Awatar użytkownika
posty 131
autor Sarameda Hakte
discord Bajarz
zaimki Ona
nieobecność
wątki 18+ tak
ZMIANY W KARCIE POSTACI
Nazwisko i imię postaci: Hasegawa Tanaka
Wprowadzane zmiany:

Po kolei:

W biografii proszę o dopisek:

...Miłość dodaje skrzydeł, ale też potrafi je złamać, a nawet wyrwać…

W życiu nie pomyślałbym, że przez swoją głupotę, nierozwagę sam sobie wyrządzę krzywdę. Tamten postrzał, za przyjęcie oświadczyn w miejscu publicznym było strzałem w kolano. Nie potrzebnie, w taki sposób oddałem serce Changowi. Zapłaciłem za to wysoką cen. Postrzelili mnie, ukarali za brak rozwagi. To przypomniało, w jakim świecie przyszło mi żyć. Świecie, który najmniejszą słabość obróci przeciwko Tobie. Dlatego teraz będę bardziej rozważny, ostrożny, żeby znowu nie spaść, nie upaść na dno. Zwłaszcza że mam teraz kogoś u boku, kto mnie naprawdę kocha, kto pozwala moim skrzydło się zregenerować. Mój drogi Yasin, Ambrose…drogi Amberek.

Kocham go, kocham mojego Amberka, mojego Bursztynka, który dzielnie walczył i walczy o moje serce. Wiem też, że do miłości należy podchodzić z rozwagą z szacunkiem. Dlatego moje nowe dzieło będzie o tym przypominać…

Spojrzałem na obraz anioła, który powoli odzyskiwał biały kolor swoich skrzydeł. Skrzydeł, które gdzieś tam jeszcze malowały się czarnymi barwami.

Sprawa z Dylanem z kolei…ach, ten chłopak, może i dawno odszedł, ale będzie gościć w moim sercu na zawsze. Jedna obietnica, która zmieniła mnie, zmieniła moje spojrzenie na świat i pozwoliła zyskać kolejnego przyjaciela. Kompana, który tak jak ja zna mroczny świat, w którym przyszło nam żyć…

Reputacja:

Opinia publiczna:
Podano do informacji publicznej, że został postrzelony. Śledztwo jest w toku.

Fani:
Wiedzą, że Kunishida został postrzelony zaraz po tym, jak jego były partner oświadczył mu się publicznie. Mają wiedzę, że ten zostawił go tuż po tym incydencie.

Zauważyli, że przy Kunishidzie zaczął częściej pojawiać się niejaki Yasin, co zaczęło wzbudzać nie tylko kontrowersje, ale niemałe zainteresowanie.

Otoczenie:
Po wydarzeniach z byłym partnerem stał się bardziej chłodny, dla ludzi ze swojego otoczenia z wyjątkiem jednej osoby.

Bliscy:
Swojego ukochanego, Sin Ambrose traktuje z wielkim szacunkiem, ale podchodzi ostrożnie i rozważnie do ich związku.
Song Dawoona traktuje jak przyjaciela, ale na każdym kroku musi z nim rywalizować, dosłownie o wszystko.
Szanuje Seo Hugo za szczerość wobec niego, traktuje go nie tylko jak ochroniarza i przyjaciela, ale kogoś pokroju młodszego brata.
Park Yuri to jedyna kobieta, która ma przyzwolenie do włażenia w jego życie niczym taran. Widzi w niej siostrę, która ma prawo zjebać go bez konsekwencji.

Tu też na wszystko mam podkładeczkę fabularną ❤️

Komentarz od: Liang Huang, pn lut 24, 2025 6:45 pm

wrzucone wszystko poza bliskimi, kontakt na priv
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
26 lat/a 173 cm ObojętneSingiel SprzątaczBiuro Prawnicze
Awatar użytkownika
posty 116
autor -
discord -
zaimki Obojętne
nieobecność -
wątki 18+ tak
ZMIANY W KARCIE POSTACI
Nazwisko i imię postaci: Neil Lacroix
Wprowadzane zmiany: Ja chcę zmienić główne zdjęcie w kp, bo to z gołą klatą to krindżówaaaa sprzed roku XDD
Tutaj zdjęcie jakie chcę:
- w oryginalnych rozmiarach
- przycięte w kwadrat

Bo nwm czy wygodniej wam wrzucić kwadratowe czy to oryginalne. Nie pamiętam jakie są wymiary i jak się to skaluje, sori.

Komentarz od: Liang Huang, ndz mar 02, 2025 8:35 pm

done
Po miesiącu bez odpisu porzucam sesję. Przy kolejnym czekaniu w tej samej sesji porzucam ją po 2 tygodniach.
23 lat/a 167 cm ona/jejpanna student/freelanceruczelnia
Awatar użytkownika
posty 0
autor mina
discord miinaaku
zaimki damskie
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
ZMIANA NICKU
Obecny nick: zwiedzam
Nowy nick Tokko Gyumi

Komentarz od: Ahn Jiwoong, wt mar 04, 2025 6:09 pm

Się zrobiło się
triggery
23 lat/a 179 cm onkawaler Idol - BrawlersTune Entertaiment
Awatar użytkownika
posty 0
autor Wei
discord -
zaimki on
nieobecność nie
wątki 18+ tak
ZMIANA NICKU
Obecny nick: Min Aki
Nowy nick Hwan Myunghee

Komentarz od: Ahn Jiwoong, ndz mar 09, 2025 9:23 pm

Pozamiatane
-
28 lat/a 168 cm she/herwolna djka, menagerkaMU:IN
Awatar użytkownika
posty 77
autor firtula
discord firtula
zaimki jak chcesz
nieobecność nieobecność
wątki 18+ tak
DEZAKTYWACJA POSTACI
Nazwisko i imię postaci: Bae Bitna
Wizerunek: Jihyo
Posada: trenerka wokalna
Pożegnanie: nie będę nimi grała, a może jak mi ubędą z multikont to się zmotywuję do gry pozostałą ulubioną trójką

DEZAKTYWACJA POSTACI
Nazwisko i imię postaci: Jeon Jade
Wizerunek: kim doyeon
Posada: policjantka

Komentarz od: Ahn Jiwoong, śr mar 26, 2025 6:22 am

done
Trig Gery, to będzie moja nowa postać
28 lat/a 175 cm he/himkawalero solistaFUN Entertainment
Awatar użytkownika
posty 62
autor Lin
discord shad0wlin_
zaimki she/her
nieobecność present
wątki 18+ zapytaj
DEZAKTYWACJA POSTACI
Nazwisko i imię postaci: Campbell Monte
Wizerunek: Bang Chan
Posada: solista
Pożegnanie: odświeżam skład przed powrotem!

Komentarz od: Liang Huang, wt kwie 08, 2025 7:17 pm

done
przesadnie brutalne treści, ignorowanie kluczowych zachowań/elementów dziejących się w tle
24 lat/a 191 cm on/jegow związku idol w O.OFUN Entertaiment
Awatar użytkownika
posty 197
autor Stelka
discord noname.7153
zaimki ona/jej
nieobecność nie
wątki 18+ tak
ZMIANA NICKU
Obecny nick: bae dasom
Nowy nick seo dasom

edit; zapomniałam konto przełączyć, więc dla jasności chodzi o tę postać: memberlist.php?mode=viewprofile&u=298

Komentarz od: Ahn Jiwoong, sob kwie 12, 2025 8:08 am

zrobiłam, ale jestem z telefonu, więc posta przesunę później!
wątki związane z chorobami nowotworowymi, bez wcześniejszego uzgodnienia również szeroko pojęte wątki przemocowe
27 lat/a 165 cm ona/jejpanna przegrana łyżwiarka
posty 0
autor Rezyliencja
discord rezyliencj.a
zaimki ona/jej
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
ZMIANA NICKU
Obecny nick: Szukam Traumy
Nowy nick Ha Iseul

Komentarz od: Liang Huang, śr kwie 16, 2025 6:09 pm

zrobione, 5.50 się należy