35 lat/a 180 cm OnBursztynek MafiozoPółświatek
Awatar użytkownika
posty 131
autor Sarameda Hakte
discord Bajarz
zaimki Ona
nieobecność
wątki 18+ tak
Kunishida Ryu pisze: pn paź 21, 2024 4:18 pm
Kunishida Ryu pisze: pt paź 18, 2024 4:43 pm Postaci: Kunishida Ryu, Sangwook Myo, Hasegawa Tanaka Boutet Léonce
Termin nieobecności: 18/10 - 22/10
Wiadomość od użytkownika: Dopadło mnie choróbsko. Dla spokoju ducha wolę wziąć nieobecność. Jakby mnie rozłożyło bardziej, dam znać, by przedłużyć nieobeckę.

Komentarz od: An Aurelius, pt paź 18, 2024 6:56 pm

Klep
Proszę o przedłużenie nieobecności do 28.10 - rozkłada mnie coraz bardziej ;/
Jak mi się uda, nadrobię też zaległe odpisy, by nikomu nic nie wisieć. Wczoraj poległam.

Komentarz od: Ahn Jiwoong, wt paź 22, 2024 8:42 pm

git, zdrówka
Jednak będę musiała raz jeszcze podbić nieobecność, do 3.11. Dostałam dzisiaj antybiotyk, potrzebuję odpocząć, ale jakby ktoś mi machnął post, a będę mieć - odpiszę, jak nie wszystko po powrocie.

Komentarz od: A Seonghwa, pn paź 28, 2024 6:01 pm

podbijam
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
24 lat/a 191 cm on/jegow związku idol w O.OFUN Entertaiment
Awatar użytkownika
posty 197
autor Stelka
discord noname.7153
zaimki ona/jej
nieobecność nie
wątki 18+ tak
Postaci: Kang Jooha, Cho Hyeonju, Lim Nari, Jang Yongsun, Wolff Lucia, Shin Jiwoo, Im Sohee, Alden Percival
Termin nieobecności: 04.11-18.11
Wiadomość od użytkownika:

Komentarz od: Ahn Jiwoong, wt lis 05, 2024 8:44 am

wpisałam a zapomniałam podbić
wątki związane z chorobami nowotworowymi, bez wcześniejszego uzgodnienia również szeroko pojęte wątki przemocowe
35 lat/a 180 cm OnBursztynek MafiozoPółświatek
Awatar użytkownika
posty 131
autor Sarameda Hakte
discord Bajarz
zaimki Ona
nieobecność
wątki 18+ tak
Kunishida Ryu pisze: pn paź 28, 2024 4:49 pm
Kunishida Ryu pisze: pn paź 21, 2024 4:18 pm
Kunishida Ryu pisze: pt paź 18, 2024 4:43 pm Postaci: Kunishida Ryu, Sangwook Myo, Hasegawa Tanaka Boutet Léonce
Termin nieobecności: 18/10 - 22/10
Wiadomość od użytkownika: Dopadło mnie choróbsko. Dla spokoju ducha wolę wziąć nieobecność. Jakby mnie rozłożyło bardziej, dam znać, by przedłużyć nieobeckę.

Komentarz od: An Aurelius, pt paź 18, 2024 6:56 pm

Klep
Proszę o przedłużenie nieobecności do 28.10 - rozkłada mnie coraz bardziej ;/
Jak mi się uda, nadrobię też zaległe odpisy, by nikomu nic nie wisieć. Wczoraj poległam.

Komentarz od: Ahn Jiwoong, wt paź 22, 2024 8:42 pm

git, zdrówka
Jednak będę musiała raz jeszcze podbić nieobecność, do 3.11. Dostałam dzisiaj antybiotyk, potrzebuję odpocząć, ale jakby ktoś mi machnął post, a będę mieć - odpiszę, jak nie wszystko po powrocie.

Komentarz od: A Seonghwa, pn paź 28, 2024 6:01 pm

podbijam
Podbijaj, trochę z opóźnieniem, ale Malinka pozwoliła! Tak do końca listopada do 30.11 będzie najbezpieczniej.

Psychicznie nie najlepiej się ostatnio czuję. Ta choroba mnie dobija, jeszcze możliwe, że będę musiała iść na zabieg do laryngologa, do tego odezwała się trauma związana z mobbingiem w pracy - jedna, mała rzecz o wszystkim mi przypomniała.
Oczywiście postaram się, w miarę zdrowia odpisywać na posty, złapać jakaś grę, ale będzie z tym naprawdę wolno. Przepraszam, muszę odpocząć.
Na discorda też wrócę, ale jak będę stabilniejsza psychicznie, żeby Wam bie sprawiać kłopotu swoim stanem.

Komentarz od: An Aurelius, czw lis 07, 2024 3:55 pm

Prawda to, podbijam.
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
19 lat/a 173 cm she/herlonely otter maknae, main rapperFUN - Ars Goetia
Awatar użytkownika
posty 91
autor Lin
discord shad0wlin_
zaimki she/her
nieobecność powoli wracam
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Wolff Veronika, Kim Taeho, Endou Kanade, Campbell Monte, Ryu Daemin, Gao Jinhai, Han Haena.
Termin nieobecności: 16/11 - 30/11.
Wiadomość od użytkownika: W przyszłym tygodniu mam sporo kolokwiów, więc potrzebuję nieco więcej luzu. Dodatkowo przyda mi się trochę odpoczynku po ostatnim trudnym czasie. Postaram się pisać mimo wszystko na bieżąco, ale nie jestem po prostu pewna czy będę w stanie.

Komentarz od: Ahn Jiwoong, pn lis 18, 2024 7:45 am

zdać ładnie wszystko
Z reguły unikam przesadnej brutalności, aczkolwiek jestem w stanie się dogadać ze wszystkim i ewentualnie przedstawić, jaki aspekt mi przeszkadza bądź nie pasuje.
27 lat/a 174 cm on/jegowolny łyżwiarz/choreografTUNE|AMA C.
Awatar użytkownika
posty 65
autor Malinka
discord malinowy_boss
zaimki ona/jej
nieobecność -
wątki 18+ tak
Postaci: A Seonghwa, Park Sunwoo, Kang Hyejin, Kim Jinsoo, Liang Huang, Karimow Sergiej, Seong Yoojun, Shin Jimin
Termin nieobecności: do 24/11
Wiadomość od użytkownika: -

Bo prosiła, więc wrzucam

Komentarz od: Ahn Jiwoong, pn lis 18, 2024 7:45 am

podbijam bo smutno bez komentarza tak
triggery
25 lat/a 180 cm he/himsorasexual murarz, tynkarzi akrobata
Awatar użytkownika
posty 151
autor mati
discord radio.dem0n
zaimki she/her/bitch
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Ahn Jiwoong, Sohn Jayce, Im Nero, Song Soojin, Hong Siyeon, Ackermann Sunoh, Wang Alistair, Moon Isaac, Nyx Wynter
Termin nieobecności: do 06.12
Wiadomość od użytkownika: Lecę na dwa etaty przez jeszcze kilka tygodni i jestem wyje-; pracuję i śpię, więc muszę przedłużyć nieobeckę; No chyba, że wściekły tłum się nie zgodzi, to wtedy już po mnie : c

Komentarz od: A Seonghwa, wt lis 19, 2024 10:49 am

wpisuję
pasywna-agresja w postach i przenoszenie do postów prywatnych odczuć oraz emocji względem innego użytkownika;
20 lat/a 165 cm she/herw ukrywanym związku idolka, lider KICKITTune Entertainment
Awatar użytkownika
posty 106
autor Asia
discord Kaided
zaimki zaimki gracza
nieobecność nie
wątki 18+ tak
Postaci: Won Hayley, Lee Ziva, Wolff Sora, Hak Aeri, Ahn Jaehyun, Jang Hunter, Shelby Lilith, Yun Navi
Termin nieobecności: do 16/12

Komentarz od: An Aurelius, ndz lis 24, 2024 5:10 pm

Klep
-
22 lat/a 168 cm ona/jejpanna future architectSNU
Awatar użytkownika
posty 25
autor roksa
discord roksaa99_
zaimki ona/jej
nieobecność obecna
wątki 18+ tak
Postaci: Jeon Jacob, Kim Yuri, Won Luna, Choi Yujin, Ryuk Yumi, Ha Mina, Choe Minju, Ya Jina
Termin nieobecności: 27/11 - 03/12
Wiadomość od użytkownika: wrzucam nieobkę na prośbę Caro

Komentarz od: Ahn Jiwoong, czw lis 28, 2024 6:12 am

bonk
triggery
27 lat/a 174 cm on/jegowolny łyżwiarz/choreografTUNE|AMA C.
Awatar użytkownika
posty 65
autor Malinka
discord malinowy_boss
zaimki ona/jej
nieobecność -
wątki 18+ tak
Postaci: An Aurelius, Belshaw Markus, Wolff Florentius, Kwon Elliott
Termin nieobecności: do 08/12

Komentarz od: Ahn Jiwoong, pn gru 02, 2024 12:52 pm

podpisuję się pod tym

Komentarz od: Ahn Jiwoong, ndz gru 08, 2024 10:54 am

Przedłużono do 17/12 na prośbę użytkownika
triggery
25 lat/a 180 cm he/himsorasexual murarz, tynkarzi akrobata
Awatar użytkownika
posty 151
autor mati
discord radio.dem0n
zaimki she/her/bitch
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Kunishida Ryu, Sangwook Myo, Hasegawa Tanaka, Boutet Léonce
Termin nieobecności: do 31 grudnia
Wiadomość od użytkownika: W porozumieniu ze mną i także za zgodą reszty administracji, na prośbę użytkownika, udzielono przedłużonej nieobecności
pasywna-agresja w postach i przenoszenie do postów prywatnych odczuć oraz emocji względem innego użytkownika;
Zablokowany