Nieaktualne Nieobecności
-
posty 778autor graczdiscord kontaktzaimki zaimkinieobecność nieobecnośćwątki 18+ -
triggery
-
posty 63autor Lindiscord shad0wlin_zaimki she/hernieobecność presentwątki 18+ zapytaj
Postaci: Cai Daiyu, Won Sonny, Lee Roeun, Poyhonen Krista, Wolff Veronika
Termin nieobecności: 25/05 - 08/06
Powód: Obrona, prywatne problemy, kryzys i inne - wszystko się nałożyło na raz i obecnie mam chęć się wystrzelić w kosmos, a o postach w ogóle nie chce mi się chwilowo myśleć. Częściowo biorę asekuracyjnie, bo coś tam może skrobnę, ale chyba nie w najbliższych dniach. Chyba, że magicznie poprawi mi się humor. : ) Jak coś to proszę na dc do mnie pisać, ale nie wiem czy dzisiaj i jutro będę komukolwiek odpisywać.
Termin nieobecności: 25/05 - 08/06
Powód: Obrona, prywatne problemy, kryzys i inne - wszystko się nałożyło na raz i obecnie mam chęć się wystrzelić w kosmos, a o postach w ogóle nie chce mi się chwilowo myśleć. Częściowo biorę asekuracyjnie, bo coś tam może skrobnę, ale chyba nie w najbliższych dniach. Chyba, że magicznie poprawi mi się humor. : ) Jak coś to proszę na dc do mnie pisać, ale nie wiem czy dzisiaj i jutro będę komukolwiek odpisywać.
Komentarz od: Ackermann Sunoh, sob maja 25, 2024 11:14 am
nieobecność uznana
Ignorowanie kluczowych zachowań czy przekonań postaci (zwłaszcza, gdy ta ma swój epizod załamania; mówię to prewencyjnie, by nie gimnastykować się gdy normalnie postać reaguje ucieczką na takie niedogodności), czy nagminne wymuszanie od postaci zachowań niezgodnych z jej charakterem, zmuszanie do konfrontacji z realiami w kwestii trudnych dla postaci tematów (zwłaszcza status materialny i "szczęście" w życiu) zwłaszcza gdy postać wyraża do tego niechęć lub prezentuje reakcje obronne lub pierwsze odznaki ataków paniki i tym podobnych. Powyższe tematy proszę ze mną uzgadniać wpierw.
-
posty 100autor matidiscord radio.dem0nzaimki she/her/bitchnieobecność niewątki 18+ tak
Metagaming i przesadne komentowanie narratorem myśli mojej postaci (a raczej wdawanie się w polemikę i wmawianie, że postać nie może tak myśleć); Jak kulturalnie najpierw zapytasz, to myślę, że się dogadamy we wszystkim, bo też zagram praktycznie wszystko!
-
posty 100autor matidiscord radio.dem0nzaimki she/her/bitchnieobecność niewątki 18+ tak
Metagaming i przesadne komentowanie narratorem myśli mojej postaci (a raczej wdawanie się w polemikę i wmawianie, że postać nie może tak myśleć); Jak kulturalnie najpierw zapytasz, to myślę, że się dogadamy we wszystkim, bo też zagram praktycznie wszystko!
-
posty 11autor S.discord side.reuszaimki anynieobecność -wątki 18+ tak
Postaci: Yeong Haneul
Termin nieobecności: 09/06 – 14/06
Wiadomość od użytkownika: sesja nadeszła, a mnie w tym tygodniu czeka najbardziej obszerny egzamin, który chciałabym zdać jak najlepiej, dlatego potrzebuję tych paru dni głównie na naukę! Jak tylko w czwartek się z nim uporam, to powoli będę nadrabiać zaległości <3
Termin nieobecności: 09/06 – 14/06
Wiadomość od użytkownika: sesja nadeszła, a mnie w tym tygodniu czeka najbardziej obszerny egzamin, który chciałabym zdać jak najlepiej, dlatego potrzebuję tych paru dni głównie na naukę! Jak tylko w czwartek się z nim uporam, to powoli będę nadrabiać zaległości <3
Komentarz od: Chae Haerin, ndz cze 09, 2024 6:48 pm
nieobecność uznana
n/d
-
posty 197autor Stelkadiscord noname.7153zaimki ona/jejnieobecność niewątki 18+ tak
Postaci: Kang Jooha, Cho Hyeonju, Lim Nari, Jang Yongsun
Termin nieobecności: 12/06 - 30/06
Wiadomość od użytkownika: Sprawa obgadana z Mati. Żaden przywilej władzy, a raczej dedalajn na ogarnięcie siebie (i przede wszystkim swojego życia) dla mnie samej. Postaram się wygrzebać z wszystkiego nieco wcześniej (mam nadzieję, że bardzo wcześniej), nie chciałabym jednak zostawiać nikogo na read i bez informacji o tym, jak to mi się zamiary kształtują.
Termin nieobecności: 12/06 - 30/06
Wiadomość od użytkownika: Sprawa obgadana z Mati. Żaden przywilej władzy, a raczej dedalajn na ogarnięcie siebie (i przede wszystkim swojego życia) dla mnie samej. Postaram się wygrzebać z wszystkiego nieco wcześniej (mam nadzieję, że bardzo wcześniej), nie chciałabym jednak zostawiać nikogo na read i bez informacji o tym, jak to mi się zamiary kształtują.
Komentarz od: Ackermann Sunoh, czw cze 13, 2024 5:11 pm
potwiedzam MAM SKIRNY!!!
niebecność uznana
niebecność uznana
wątki związane z chorobami nowotworowymi, bez wcześniejszego uzgodnienia również szeroko pojęte wątki przemocowe
-
posty 139autor Carodiscord dc/pwzaimki sher/hernieobecność nieobecnośćwątki 18+ tak
Postaci: Zhou Yilei
Termin nieobecności: 16/06 - 30/06
Wiadomość od użytkownika: sprawa dogadana z adminami.
Termin nieobecności: 16/06 - 30/06
Wiadomość od użytkownika: sprawa dogadana z adminami.
Komentarz od: Ackermann Sunoh, ndz cze 16, 2024 4:01 pm
potwierdzam;
nieobecność uznana
nieobecność uznana
Pokaż kotku, co masz w środku
-
Postaci: Ackermann SunOh, Song Soojin, Esposito Syanna, Wolff Hecat, Sohn Jayce, Wang Alistair
Termin nieobecności: do 30/06
Termin nieobecności: do 30/06
Komentarz od: An Aurelius, śr cze 19, 2024 2:37 pm
Nieobecność uznana
-
posty 27autor Jovidiscord bazylisholzaimki anynieobecność niewątki 18+ tak
Postaci: Choi Eunsoo
Termin nieobecności: 23/06 - 30/06
Wiadomość od użytkownika: Czuję, że muszę już oficijalniej wziąć wolne od forum, bo sesja jest zbyt przytłaczającym eventem i muszę się skupić na paru egzaminach, po których będę mogła wrócić ze zdwojoną siłą!!
Termin nieobecności: 23/06 - 30/06
Wiadomość od użytkownika: Czuję, że muszę już oficijalniej wziąć wolne od forum, bo sesja jest zbyt przytłaczającym eventem i muszę się skupić na paru egzaminach, po których będę mogła wrócić ze zdwojoną siłą!!
Komentarz od: An Aurelius, sob cze 22, 2024 12:16 pm
Nieobecność uznana
wszystko do indywidualnego dogadania
-
posty 139autor Carodiscord dc/pwzaimki sher/hernieobecność nieobecnośćwątki 18+ tak
Postaci: Ha Mina, Choi Yujin, Jeon Jacob, Kim Yurin, Won Luna
Termin nieobecności: 23/06 - 01/07
Wiadomość od użytkownika: po wakacjach wrócę ze zdwojoną siłą
na dc będą foty, buzi
Termin nieobecności: 23/06 - 01/07
Wiadomość od użytkownika: po wakacjach wrócę ze zdwojoną siłą
Komentarz od: Kang Jooha, ndz cze 23, 2024 12:52 pm
Uznane.
Pokaż kotku, co masz w środku