18 lat/a 173 cm she/herroad to d34th kasjerkaMcDonald's
Awatar użytkownika
posty 63
autor Lin
discord shad0wlin_
zaimki she/her
nieobecność present
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Cai Daiyu, Won Sonny, Wolff Veronika, Kim Taeho, Endou Kanade, Campbell Monte, Hong Chaeyeon, Ryu Daemin
Termin nieobecności: 13/09 - 27/09
Wiadomość od użytkownika: Prywatne sprawy, ciulowe zdrowie, zmiany pogody z letniej na jesienną co też cholernie teraz odczuwam, plus ogółem chcę wszystko sobie ogarniać na spokojne i bez stresu, gdyż chcę się w ten sposób przygotować na październikowe rozpoczęcie studiów (kill me please). Jak zawsze, jest to nieobka asekuracyjna i postaram się wrócić do pisania na dniach. Ale jak to będzie to zobaczymy, bo mój nastrój to istny rollercoaster. Dlatego też milczę na dc i w razie czego serio się proszę dobijać, bo większość dnia spędzam na grach i nawet nie zaglądam by się przypadkiem nie zdołować. O posty też tam proszę krzyczeć jak coś <3
PS. Odznaki dla Was postaram się ogarniać więc spokojnie! Chyba że jakichś Mati nie dodała

Komentarz od: Ahn Jiwoong, pt wrz 13, 2024 10:19 am

proszę odpoczywać

Komentarz od: A Seonghwa, pn wrz 30, 2024 4:32 pm

na prośbę użytkownika, nieobecność wydłużona do 06.10.2024; jak ktoś ma wąty niech się ze mną bije lol
Ignorowanie kluczowych zachowań czy przekonań postaci (zwłaszcza, gdy ta ma swój epizod załamania; mówię to prewencyjnie, by nie gimnastykować się gdy normalnie postać reaguje ucieczką na takie niedogodności), czy nagminne wymuszanie od postaci zachowań niezgodnych z jej charakterem, zmuszanie do konfrontacji z realiami w kwestii trudnych dla postaci tematów (zwłaszcza status materialny i "szczęście" w życiu) zwłaszcza gdy postać wyraża do tego niechęć lub prezentuje reakcje obronne lub pierwsze odznaki ataków paniki i tym podobnych. Powyższe tematy proszę ze mną uzgadniać wpierw.
25 lat/a 180 cm he/himsorasexual murarz, tynkarzi akrobata
Awatar użytkownika
posty 151
autor mati
discord radio.dem0n
zaimki she/her/bitch
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Ahn Jiwoong, Sohn Jayce, Im Nero, Song Soojin, Hong Siyeon, Ackermann Sunoh, Wolff Hecat, Wang Alistair, Moon Isaac
Termin nieobecności: do 28/09
Wiadomość od użytkownika: No troszkę mam inne zmartwienia na ten moment niż forka, postacie i tak dalej. Dla spokojnej głowy, bo może coś zrobię, a może umrę w kącie ze stresu. A może będę zbyt zajęta bieganiem z wiadrem. A MOŻE NIE BĘDZIE INTERNETU, KTO WIE, KTO WIE Na Discordzie też braki w mojej osobie.

Komentarz od: An Aurelius, pn wrz 30, 2024 5:59 pm

Na prośbę użytkownika nieobecność przedłużona do piątku. Odpoczywaj, Mati~

Komentarz od: Ahn Jiwoong, wt paź 08, 2024 4:39 am

Jeszcze tydzień proszę. Obiecuję się podnieść. Do 14/10

Komentarz od: A Seonghwa, czw paź 17, 2024 9:56 am

przedłużono do 15.11 po konsultacji
pasywna-agresja w postach i przenoszenie do postów prywatnych odczuć oraz emocji względem innego użytkownika;
Awatar użytkownika
posty 151
autor mati
discord radio.dem0n
zaimki she/her/bitch
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Heo Haeyang
Termin nieobecności: do 02/10

Zgłoszona wcześniej do mnie, moja wina.
Biorę to na klatę, użytkownicy.
pasywna-agresja w postach i przenoszenie do postów prywatnych odczuć oraz emocji względem innego użytkownika;
20 lat/a 165 cm she/herw ukrywanym związku idolka, lider KICKITTune Entertainment
Awatar użytkownika
posty 106
autor Asia
discord Kaided
zaimki zaimki gracza
nieobecność nie
wątki 18+ tak
Postaci: Won Hayley, Ahn Jaehyun, Lee Ziva, Hak Aeri, Jang Hunter, Wolff Sora, Shelby Lilith
Termin nieobecności: do 07/10
Wiadomość od użytkownika: -

Komentarz od: Ahn Jiwoong, pt wrz 27, 2024 9:53 am

klep

Komentarz od: Ahn Jiwoong, pt paź 11, 2024 7:53 am

Na prośbę usera przedłużono do 14/10

Komentarz od: A Seonghwa, pt paź 18, 2024 7:41 am

po rozmowie przedłużono do 01.11
-
Awatar użytkownika
posty 151
autor mati
discord radio.dem0n
zaimki she/her/bitch
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Ha Mina, Kim Yurin, Choe Minju, Choi Yujin, Jeon Jacob, Won Luna, Ya Jina, Ryuk Yumi
Termin nieobecności: do 07.10
Wiadomość od użytkownika: Za koleżankę! Na prośbę usera.
24 lat/a 164 cm she/hersadly not idolkazespół Ars Goetia
Awatar użytkownika
posty 131
autor astrid
discord dc
zaimki she/her
nieobecność nie
wątki 18+ tak
Postaci: choe seoyeon, park sunmin, lee dohyun, cho dara, ya debora, ok sangho, jeon dongsu
Termin nieobecności: 02/10 - 14/10
Wiadomość od użytkownika: :)

Komentarz od: An Aurelius, wt paź 01, 2024 8:50 pm

Klep
brak, piszę wszystko
30 lat/a 176 cm he/himrozwodnik chefAndaz
Awatar użytkownika
posty 131
autor moni
discord firtula
zaimki she/her
nieobecność -
wątki 18+ zapytaj
Postaci: Pyon Eunji, Hae Yuto, Jeon Jade, Bae Bitna, Sang Hwasa, Kim Kyubok, Ka Seungwoo, Ok Poppy
Termin nieobecności: do 30-10

Komentarz od: An Aurelius, czw paź 17, 2024 6:14 pm

Klep
jednak nie wszystko napiszę
ale dogadamy się
35 lat/a 180 cm OnBursztynek MafiozoPółświatek
Awatar użytkownika
posty 131
autor Sarameda Hakte
discord Bajarz
zaimki Ona
nieobecność
wątki 18+ tak
Postaci: Kunishida Ryu, Sangwook Myo, Hasegawa Tanaka Boutet Léonce
Termin nieobecności: 18/10 - 22/10
Wiadomość od użytkownika: Dopadło mnie choróbsko. Dla spokoju ducha wolę wziąć nieobecność. Jakby mnie rozłożyło bardziej, dam znać, by przedłużyć nieobeckę.

Komentarz od: An Aurelius, pt paź 18, 2024 6:56 pm

Klep
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
35 lat/a 180 cm OnBursztynek MafiozoPółświatek
Awatar użytkownika
posty 131
autor Sarameda Hakte
discord Bajarz
zaimki Ona
nieobecność
wątki 18+ tak
Kunishida Ryu pisze: pt paź 18, 2024 4:43 pm Postaci: Kunishida Ryu, Sangwook Myo, Hasegawa Tanaka Boutet Léonce
Termin nieobecności: 18/10 - 22/10
Wiadomość od użytkownika: Dopadło mnie choróbsko. Dla spokoju ducha wolę wziąć nieobecność. Jakby mnie rozłożyło bardziej, dam znać, by przedłużyć nieobeckę.

Komentarz od: An Aurelius, pt paź 18, 2024 6:56 pm

Klep
Proszę o przedłużenie nieobecności do 28.10 - rozkłada mnie coraz bardziej ;/
Jak mi się uda, nadrobię też zaległe odpisy, by nikomu nic nie wisieć. Wczoraj poległam.

Komentarz od: Ahn Jiwoong, wt paź 22, 2024 8:42 pm

git, zdrówka
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
29 lat/a 165 cm she/hersingle producentka, idolkaFun Entertainment
Awatar użytkownika
posty 53
autor Ari
discord arisu._.
zaimki ona/jej
nieobecność
wątki 18+ tak
Postaci: Park Yuri
Termin nieobecności: od jutra do 2.11
Wiadomość od użytkownika: wyjazd mam a potem ogarnianie spraw rodzinnych

Komentarz od: Ahn Jiwoong, czw paź 24, 2024 8:56 am