1 sayonara do widzenia
2 send nudes
-
posty 109autor firtulkadiscord firtulazaimki she/hernieobecność nieobecnośćwątki 18+ zapytaj
złośliwości w narracji
-
posty 114autor Carodiscord DC/PWzaimki she/hernieobecność niewątki 18+ tak
brak
-
posty 118autor astriddiscord dczaimki she/hernieobecność niewątki 18+ zapytaj
brak, piszę wszystko
-
posty 109autor firtulkadiscord firtulazaimki she/hernieobecność nieobecnośćwątki 18+ zapytaj
złośliwości w narracji
-
posty 204autor izadiscord discord (cosslca)zaimki ona/jejnieobecność niewątki 18+ tak
o wszystko idzie się ze mną dogadać, ważne żeby zostało ustalone i obie strony wyraziły zgodę
-
posty 65autor Malinkadiscord malinowy_bosszaimki ona/jejnieobecność -wątki 18+ tak
triggery
-
posty 52autor matidiscord radio.dem0nzaimki she/her/bitchnieobecność niewątki 18+ tak
Metagaming i przesadne komentowanie narratorem myśli mojej postaci (a raczej wdawanie się w polemikę i wmawianie, że postać nie może tak myśleć); Jak kulturalnie najpierw zapytasz, to myślę, że się dogadamy we wszystkim, bo też zagram praktycznie wszystko! Kopania piesków nie gram.
-
posty 39autor Lindiscord shad0wlin_zaimki she/hernieobecność powoli wracamwątki 18+ zapytaj
Nie naginamy rzeczywistości przedstawionej w poprzednich postach (jak już to prywatnie dogadujemy czy tak mogło się wydarzyć czy też nie), nie ignorujemy kluczowych zachowań postaci, jej chorób czy wierzeń; nie narzucamy (bez uzgodnienia i ogółem) jakiejś cechy charakteru/zachowania; dogadujemy wszystkie wątki związane z okrucieństwem, agresją i ogólnym przekraczaniem moralnych granic.
-
posty 92autor izadiscord discord (cosslca)zaimki ona/jejnieobecność niewątki 18+ tak
triggery
-
posty 65autor Wiśniadiscord lycorisxradiatazaimki ona/jejnieobecność niewątki 18+ tak
❀❀❀