1. powiedziec dzien dobry czy nie, twarz jakby znajoma
2. chuj nie wiem kim jesteś
3. o kurde debora
-
posty 77autor firtuladiscord firtulazaimki jak chcesznieobecność nieobecnośćwątki 18+ tak
Trig Gery, to będzie moja nowa postać
-
posty 62autor Lindiscord shad0wlin_zaimki she/hernieobecność presentwątki 18+ zapytaj
przesadnie brutalne treści, ignorowanie kluczowych zachowań/elementów dziejących się w tle
-
posty 58autor firtuladiscord firtulazaimki whatevernieobecność niewątki 18+ zapytaj
dogadamy się, tylko nie decyduj za moją postać
-
posty 81autor Lindiscord shad0wlin_zaimki she/hernieobecność presentwątki 18+ zapytaj
Nagminne wymuszanie cech i zachowań niezgodnych z charakterem postaci, ignorowanie kluczowych elementów zachowania postaci i/lub aspektów rozgrywki, ignorowanie istniejących traum u postaci (dotyczy postaci zaznajomionych i bliskich postaci)
-
posty 5autor Lil Meow Meowdiscord lil_meow_meow.zaimki She/hernieobecność Obecnawątki 18+ tak
Try me! ;>
-
posty 5autor Lil Meow Meowdiscord lil_meow_meow.zaimki She/hernieobecność Obecnawątki 18+ tak
Try me! ;>
-
Try me! ;>
-
posty 131autor monidiscord firtulazaimki she/hernieobecność -wątki 18+ zapytaj
jednak nie wszystko napiszę
ale dogadamy się
ale dogadamy się
-
posty 109autor firtulkadiscord firtulazaimki she/hernieobecność nieobecnośćwątki 18+ zapytaj
złośliwości w narracji
-
posty 109autor firtulkadiscord firtulazaimki she/hernieobecność nieobecnośćwątki 18+ zapytaj
złośliwości w narracji