-
posty 49autor Stelkadiscord noname.7153zaimki ona/jejnieobecność niewątki 18+ tak
wątki nowotworowe, nieustalone wcześniej wątki przemocowe
-
posty 91autor Lindiscord shad0wlin_zaimki she/hernieobecność powoli wracamwątki 18+ zapytaj
Z reguły unikam przesadnej brutalności, aczkolwiek jestem w stanie się dogadać ze wszystkim i ewentualnie przedstawić, jaki aspekt mi przeszkadza bądź nie pasuje.
-
posty 217autor graczdiscord kontaktzaimki zaimki graczanieobecność nieobecnośćwątki 18+ -
triggery
-
posty 91autor Lindiscord shad0wlin_zaimki she/hernieobecność powoli wracamwątki 18+ zapytaj
Z reguły unikam przesadnej brutalności, aczkolwiek jestem w stanie się dogadać ze wszystkim i ewentualnie przedstawić, jaki aspekt mi przeszkadza bądź nie pasuje.
-
posty 131autor astriddiscord dczaimki she/hernieobecność niewątki 18+ tak
brak, piszę wszystko
-
posty 217autor graczdiscord kontaktzaimki zaimki graczanieobecność nieobecnośćwątki 18+ -
triggery
-
posty 178autor Carodiscord beta_carotenzaimki she/hernieobecność -wątki 18+ -
triggery
-
triggery
-