Zablokowany
23 lat/a 167 cm ona/jejpanna student/freelanceruczelnia
Awatar użytkownika
posty 0
autor mina
discord miinaaku
zaimki damskie
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj
zdjęcieinformacjebiografia
Tokko Gyumi
Yu Jimin (Karina)
ciszę; gry (komputerowe, konsolowe, planszowe); stare konsole; soundtracki z gier; rysowanie; ostre jedzenie; mangę; anime; programowanie; hotpot; karmelowe latte; żelki; grę na pianinie; całodobowe sklepy spożywcze; wafle ryżowe; seriale; taniec; śledzenie zespołów (muzyka, wywiady itp.); mochi
harmidru; tłumów; latających owadów; krewetek w każdej formie; niestabilnego łącza internetowego; igieł (przy pobieraniu krwi); AI “art”; bałaganu; artystycznej blokady; zatkanego nosa; nieuczciwości; dwulicowości
Tokko Gyumi
Gummi
12/04/2002, Seul
koreańskie
student/freelancer
uniwersytet/internet
biografia
Q&A?

Ostatnio wybiło tutaj osiem tysięcy (!!!) obserwacji, do tego dawno nie robiliśmy takiej interakcji, dlatego zapraszam do zadawania pytań! → [ instagramowe okienko ]

Jakie masz znaki zodiaku i grupę krwi?
Koń, baran (w słońcu i księżycu, koziorożec w znaku wschodzącym!), a moja grupa krwi to 0- (często oddaję krew!) (˶ᵔ ᵕ ᵔ˶)

Co cię inspiruje?
Sporą inspirację czerpię z gier, ale też muzyki czy natury •⩊•

Co robisz poza rysowaniem?
Studiuję na wydziale informatyki i inżynierii, do tego naprawiam stare konsole (@gummi.workshop), w wolnym czasie lubię wychodzić na hotpot ze znajomymi, czy grać w gry!
Gram też na pianinie, niektóre utwory, które grają podczas moich live, to moja kompozycja ;;

Jaki jest twój ulubiony zespół?
Uwielbiam XOXO, Brawlers, s.i.c! i Prism! Zresztą, widać to chyba po moim profilu (ᵕ—ᴗ—)
XOXO debiutowali, jak miałam 10 lat, ale i tak są dla mnie jednym z najważniejszych zespołów, śledzę ich cały ten czas!

Masz rodzeństwo?
Tak! Dwójkę starszego rodzeństwa, dziesięć lat starszą siostrę i siedem lat starszego brata (⸝⸝ᵕᴗᵕ⸝⸝)

Będziesz robić coś związanego z tańcem?
Haha, nie spodziewałam się, że może to zdobyć taką rzeszę fanów, bardzo mi miło (ㅅ´ ˘ `)
Na moim drugim koncie, @tokyo.gummi, wrzucam swoje popisy solo! Wątpię, że kiedykolwiek zdecyduję się robić coś większego, dlatego zainteresowanych zapraszam właśnie tam ;;

Jak długo rysujesz?
Chciałabym powiedzieć, że od zawsze, bo to prawda! Ale rękę “profesjonalnie” ćwiczę od szóstego roku życia, rodzice zapisywali mnie na tak ogromną ilość zajęć, że to była zawsze najprzyjemniejsza z odskoczni w ciągu dnia (╥﹏╥)

Czy można u ciebie zamówić rysunki?
Pewnie! Szczegóły składania zamówień są w wyróżnionej relacji, razem z informacją, czy przyjmuję w tym momencie zlecenia. Dodatkowo mam sklep internetowy, na którym można kupić printy, zawieszki czy naklejki! ‎٩(⸝⸝ᵕᴗᵕ⸝⸝)و ⋆̩

Będziesz jeszcze organizowała giveaway?
Jeżeli jest zainteresowanie — oczywiście! Może na dziewięć tysięcy obserwacji? (╭ರ_•́)
[ instagramowa ankieta: chcesz powrotu giveaway?? ]
[ tak!!! ]
[ nie :< ]

Jak można się do ciebie zwracać?
Gummi! Jest to bardzo bliskie mojego imienia (규미), ale jest chyba najbardziej uniwersalne ( ˶ˆ꒳ˆ˵ )

Co oznacza twoje imię i jak je wypowiadać?
Gyumi wypowiadamy GYOO-MEE; kiedy rodzice tłumaczyli mi wybór imienia, wyjaśnili mi zapis w hanji jako piękna gwiazda ˚₊‧꒰ა ☆ ໒꒱ ‧₊˚

Gdybyś mogła wybrać swoich TOP 3 idoli, kto by to był?
OT8, XOXO (╥‸╥)

Co ostatnio ogrywasz?
Monster Hunter: Wilds!! Od kiedy brat zapoznał mnie z serią (jak miałam cztery lata ᵔ ᵕ ᵔ), jestem zauroczona! Jeżeli chcecie polować razem ze mną, albo popatrzeć, jak to robię, mogę to zrobić na streamie!

MOJE ŻYCIE ZA AIUR!!
ㅋㅋㅋ
(tak dawno nie grałam w Starcrafta, to community dalej istnieje??)

Nie myślałaś nad modelingiem?
Nie; myślę, że dobrze mi z moim “szarym” życiem, gdzie obserwujecie mnie jedynie przez moje stories i posty na instagramie. Może kiedyś, w bardzo dalekiej przyszłości będę projektować okładki, albo edytować zdjęcia dla modeli, ale póki co, wolę po prostu rysować <( ⸝⸝•̀ - •́⸝⸝)>

-ˋˏ ༻❁✿❀༺ ˎˊ-

Na ten moment to będzie wszystko!! Odpowiem na więcej pytań jak już wrócę z uczelni. Dziękuję za aktywność i obserwacje! (づ> v <)づ♡
Ostatnio zmieniony czw mar 06, 2025 2:35 pm przez Tokko Gyumi, łącznie zmieniany 1 raz.
triggery
0 lat/a 0 cm zaimki postacipartner zawódmiejsce pracy
Awatar użytkownika
posty 778
autor gracz
discord kontakt
zaimki zaimki
nieobecność nieobecność
wątki 18+ -
  Witamy wśród zaakceptowanych, Twoja karta postaci została przyjęta!
  Na rozpoczęcie gry masz 7 dni. Wykorzystaj ten czas na znalezienie partnera do wspólnej rozgrywki w temacie kto zagra?. Uzupełnij pola profilu (włącznie z linkiem do KP), wypełnij obowiązkowy formularz do reputacji. Oprócz tego zachęcamy do wypełnienia informatora.
Witaj na forum,
triggery
Zablokowany